VUUR avond EMMELOORD (vol)

723 1024 Leef Emmeloord
  • 0

Op 4 september organiseert Leef Emmeloord, samen met Hart & Vrouw en In Contact een Arise VUUR avond. 

Arise roept vrouwen op om op te gaan staan op de plek waarvoor jij gemaakt bent. Leef Emmeloord werkt dagelijks aan de missie om mensen en groepen van binnenuit sterker te maken. Zodat zij voldoende kracht en stevigheid ervaren om te gaan staan, te gaan staan in jouw bestemming of als team je betekenisvolle missie tot uitvoer te brengen. Dat maakt dat ik me verbonden voel met Arise en me graag vrijwillig inzet als coach bij Arise. Iedere keer weer ervaar ik dat als een geschenk, een kado om aan mee te mogen werken.

Arise is een beweging van vrouwen, die in de schoonheid en ongereptheid van de natuur samen op reis gaan om daar God en zichzelf beter te leren kennen. De weekenden staan in het teken van loslaten, stil zijn, God ontmoeten, vriendschap sluiten, gevoed worden, aanbidden, ervaren, fysieke uitdaging en genieten in en van de prachtige natuur. 

Wil je kennis maken met Arise? 

Kom dan naar de Arise VUUR avond in Emmeloord op 4 september van 19.30– 21.45 uur.
Een avond buiten met gepassioneerde spreeksters, inspiratie, kampvuur, Gods woord, aanbidding, ontmoeting en gebed.

De toegang is vrij, we vragen een gift voor de onkosten.
We zitten qua aanmeldingen op dit moment aan het maximaal aantal deelnemers. Je kunt je belangstelling kenbaar maken door een mail te sturen naar: arise@leefemmeloord.nl
Mochten mensen zich afmelden, dan krijg je een mail om alsnog deel te kunnen nemen.


Locatie:
Leef Emmeloord, Espelerweg 26, 8303 HZ Emmeloord.

Meer informatie over Arise: www.arise.to