Gratis loopbaancoaching

560 315 Leef Emmeloord
  • 0

Soms voel je de behoefte om even stil te staan bij je loopbaan. Je bent goed in wat je doet, maar zit je nog wel op de juiste plek? Leidt de weg die je nu bewandelt, wel naar de plek waar je naar toe wilt? Benut je wel al je talenten?

De overheid stelt per 1 december 2020 opnieuw ontwikkeladviezen beschikbaar vanuit de subsidieregeling ‘NL leert door’. Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Leef Emmeloord biedt deze loopbaan coaching aan. We doen dit vanuit de nadruk op jouw identiteit, wie jij bent, wat voor jou van waarde is, waarin jij van betekenis wilt zijn in je werk.

De bedoeling van het ontwikkeladvies:
Deze periode is voor veel mensen een lastige tijd. Werk en markt verandert continu. Wie weet heeft corona invloed op jouw functie of spelen er andere redenen die invloed hebben op jou in je werk.  Mogelijk zit je zonder werk op dit moment. Het gesubsidieerde ontwikkeladvies is voor jou een mooie mogelijkheid om je te oriënteren op jouw loopbaan.

Werknemers, ondernemers of werkzoekenden, iedereen die werkt of werk zoekt kan gebruik maken van het gesubsidieerde ontwikkeladvies. Zolang je tussen de 18 en 66 jaar oud bent is deze regeling er voor jou. Je hoeft niet op zoek te zijn naar een andere baan. Je kunt het ook zien als een bezinning op waar jij nu staat in je werk en in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen.

Het ontwikkeladvies is een investering in jezelf!
Het is van groot belang dat jij met plezier, vitaal, wendbaar, productief en duurzaam van betekenis kunt zijn en blijven in je werk.

Hoe ziet het loopbaantraject eruit?
Het traject bestaat uit een korte telefonische intake, een arbeidsmarktscan en drie coachgesprekken (face to face of digitaal). Je werkt jouw persoonlijke profiel verder uit. Als resultaat van de gesprekken stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Hierin worden kort en bondig een aantal acties beschreven die je op de korte of de lange termijn kan inzetten voor jouw loopbaan.

Het ontwikkeladvies is een kortdurende traject die inzicht geeft in je huidige situatie én het levert je een persoonlijk plan op. In ‘reguliere’ coaching is er ruimte om dieper in te gaan op wat jou werkelijk tegen houdt om je nieuwe weg te gaan. 

Aanmelden of meer weten?
Stuur me dan een mail. Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet, Sandra de Olde