Corona, hoe gaan we er mee om?

560 315 Leef Emmeloord
  • 0

Bij Leef Emmeloord gaan onze diensten zoveel mogelijk door. Individuele sessies kunnen doorgang vinden binnen de maatregelen van de overheid en volgens de richtlijnen van mijn beroepsvereniging de NOBCO.

– We bewaren in de wachtkamer en op ons erf de 1,5 meter afstand.
– In de ontvangstruimte staat desinfectans of je kunt je handen wassen bij binnen komst.
– In de ruimte zijn handschoenen en mondkapjes aanwezig, mocht het fijn zijn om deze te gebruiken.
– Als we verkouden zijn of andersoortige klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan Corona, zeggen we de afspraak af. We kunnen dan in overleg een andere afspraak plannen of een video afspraak maken. Deze richtlijn handteren we ook als iemand in je gezin koortsklachten heeft.
– Groepsactiviteiten gaan door, zolang de overheidsmaatregelen dat voor groepen onder de 30 personen toelaten. Het maximaal aantal deelnemers per groep in de groepsruimte van Leef Emmeloord is, met in achtneming van de 1,5 meter, 10 deelnemers. Wanneer de overheidsmaatregelen geen groepen toelaten tot 30 personen, worden groepsactiviteiten in overleg met de deelnemers verplaatst naar een later moment.
– Tijdens de sessie en groepsactiviteiten voeren we regelmatig het gesprek over hoe we omgaan met het werken in contact op afstand en nabijheid.

Juist nu de druk bij veel mensen toeneemt, is het fijn als individuele sessies door kunnen gaan. Mail me gerust.

Voor nu wens ik je vertrouwen, rust, hoop, bezinning en oog, liefde en gebed voor elkaar.

Hartelijke groet,

Sandra de Olde